Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

EPDM dakbedekking kopen bij Vos EPDM

20 januari 2021
EPDM-dakbedekking-waterdicht-dak-Vos-EPDM

Waar kan online EPDM dakbedekking gekocht worden?

Bij Vos EPDM dakbedekking bieden wij u een uitgebreid assortiment dakbedekkingen aan. Van kunststof lichtplaten, profielen, kanaalplaten tot aan epdm dakbedekking toe. Het voordeel is dat u online kunt bestellen op www.vosepdm.nl en fysiek aan onze winkel/magazijn kunt afhalen. De levertijd bedraagt doorgaans binnen 48 uur en afhalen is natuurlijk nog sneller.

Welk merk EPDM dakbedekking verkopen wij?

Vos EPDM heeft een echt kwaliteitsmerk in het programma van RedFox EPDM. Dit merk heeft naast een CE keuring ook een KOMO® certificering met zeer uitstekende resultaten. De dakbedekking is naast de flexibiliteit zeer duurzaam en gaat lang mee. EPDM heeft een levensduur van wel langer dan 50 jaar. Niet veel dakbedekkingen kunnen dit evenaren. RedFox EPDM is een eigen merk uit Nederland met een hoog kwaliteitsniveau. Met onder andere contactlijm, epdm kit en andere materialen, welke tevens getest zijn in de KOMO® certificering, gaat Vos EPDM voor de beste materialen onder 1 systeem. Koopt u RedFox EPDM dan kunt u het beste een compleet systeem kopen, omdat dit garantie biedt op de materialen.

EPDM kan toch overal online gekocht worden?

Dat is zeker waar en ook daar zullen goede producten zijn, maar Vos EPDM kijkt verder. Wij kunnen direct garantie bieden, omdat wij dicht bij de bron afnemen en één merk (een compleet systeem). Vos EPDM hoeft niet garantie aan te vragen bij diverse fabrikanten. Wij bieden u alles onder één dak aan en met vertrouwen. Met een goede instructie kunt u zelf een dak maken. Mocht u er niet uitkomen adviseren wij altijd een dakdekker in te schakelen.

Project 600m² epdm dak Veldzicht

EPDM-dakbedekking-waterdicht-dak-Vos-EPDM-project-Veldzicht-buitenzwembad

Wat is belangrijk om te weten van EPDM?

Vaak wordt er gezegd dat EPDM op diverse manieren verwerkt kan worden. Vos EPDM zegt altijd er is maar één manier en wel de juiste manier. Daarom bieden wij u hulp middels een montagehandleiding. Komt u er dan echt niet uit, bieden wij u uiteraard telefonisch hulp aan. Inmiddels zijn duizenden klanten u voorgegaan en nog altijd is het iedereen gelukt een goed en waterdicht dak te maken. EPDM is een rubber product wat met hoofdzakelijk contactlijm wordt verwerkt. Dit biedt vaak het beste resultaat op een strak en vlak dak. Het materiaal heeft een lange levensduur en is duurzaam in gebruik. EPDM wordt vaak op vlakke- en licht hellende daken verlijmd middels een contactlijm. Daarnaast dient contactlijm dubbelzijdig aangebracht te worden op zowel ondergrond als EPDM zelf om de juiste hechting te krijgen.

Bent u inmiddels al geïnteresseerd?

Vraag ons naar de mogelijkheden betreft EPDM of het verwerken van EPDM. Daarnaast kunt u via www.vosepdm .nl ontzettend veel informatie vinden. Tevens staat er online een montagehandleiding van EPDM dakbedekking. Bestellen kan ook via onze webshop vosepdm.nl. Voor vragen bel ons 0416-750255 of mail naar info@vosepdm.nl.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten