Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

GEZOCHT: COLLEGA!

20 juni 2022
personeel gezocht_laseren2

WIJ ZOEKEN EEN COLLEGA DIE GAAT LASEREN EN KUNSTSTOF GAAT BEWERKEN!

Ben je leergierig en wil je werken met allerlei soorten machines als een lasermachine, een 3- en een 5-asser? Word je blij van technieken als laseren, frezen en zagen? Ben je bovendien geïnteresseerd in werken met computers, zorgvuldig en precies, technisch ingesteld en kun je snel schakelen? Of heb je misschien geen opleiding in deze richting, maar wil je het wel leren (aanvullende opleidingen worden vergoed)?Kom dan ons team versterken!

Als kunststofverwerker leer je onze lasermachines instellen en help je een kwalitatief goed product maken. Je leert het frezen van op maat gemaakte producten uit verschillende materialen en leert tekeningen vertalen naar tekenprogramma's voor de machine. Heb je ervaring met Fusion en CAD/CAM dan is dat helemaal een pré!

Na een inwerkperiode mag je zelfstandig kunststof CNC frezen. Ook kun je doorgroeien binnen het bedrijf, zodat je ook kunststoffen leert zagen en leert afbramen. Als je wilt, leren wij jou ook onze CNC-machines van Haas en Biesse te gebruiken!

WIE ZIJN WIJ?

Vos Kunststoffen is een sterk groeiend en creatief bedrijf dat opereert in de kunststofbranche. Naast onze groothandel in standaard kunststof producten zijn wij gespecialiseerd in high-tech bewerkingen van kunststof.

Met onze Trotec-lasermachines (Co2) kunnen we alle producten op maat maken die nodig zijn voor onze klanten. En dat met een korte levertijd, omdat alles in eigen beheer wordt bewerkt. Daarnaast heeft onze webshop www.voskunststoffen.nl een ongekend breed assortiment aan kunststof materialen die we verkopen en verzenden binnen de Benelux. We zijn daar best trots op!

Door de toenemende vraag van klanten naar ons kunststof op maat, groeien we uit ons jasje. We gaan daarom dit jaar circa 2000 m² bijbouwen op onze huidige locatie in Veen en zoeken daarbij ook naar nieuw personeel. Wil jij deel uitmaken van een jong en dynamisch professioneel team met hart voor de zaak?

Bel ons dan!

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten