Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Dak en Gevel

Op zoek naar materialen voor uw dak? Vos Kunststoffen heeft alles onder een dak. Met verschillende systemen en losse profielen bent u bij ons op het juiste adres. Kanaalplaten en Vario systemen kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Wilt u de levertijden weten van terrasoverkappingen, pext systemen of lichtstraten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat of telefonisch. Voor eventuele andere vragen staan wij u ook graag te woord.

Polycarbonaat - Kanaalplaten

Kanaalplaten ziet u steeds vaker terug bij veranda's en overkappingen. Bij Vos Kunststoffen werken wij met X-structuur kanaalplaat met een dikte van 16mm. Doormiddel van de X-structuur creëert u stevigheid in de plaat. De platen zijn verkrijgbaar in glasheldere en opaal witte variant. De platen hebben een standaard breedte van 980mm, mocht u een bredere of smallere afmeting nodig hebben, vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Pext Profielen

Heeft u een afwijkend dak en wilt u zelf een systeem samen stellen? Doormiddel van de losse pext profielen is dit geen probleem.
De aluminium profielen zijn te gebruiken voor het monteren van beglazing en polycarbonaat kanaalplaten. Met het uitgebreide assortiment is er van alles mogelijk.

Vario Profielen

Met een aluminium onderprofiel en een kunststof kliklijst heeft u een strak en sterk datsysteem op uw balken liggen. Doordat de kliklijst in het onderprofiel klikt, gaat u geen schroeven zien. Deze profielen zijn geschikt voor polycarbonaat kanaalplaten 16mm.

Veranda Douglas

Een complete veranda van douglas duplo balkhout. U krijgt een compleet bouwpaket aangeboden. De balken zijn op maat gezaagd en de dwarsligger is ingefreesd. Hierdoor heeft u de balken gelijk goed liggen met het juiste afschot. De benodigde bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen zijn bijgevoegd. LET OP BETONPOEREN ZIJN NIET INBEGREPEN!

Terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen heeft een robuuste en nette uitstraling met een plat dak, waarop EPDM verlijmd kan worden.
De terrasoverkapping klassiek is uitgevoerd met een kenmerkende oversteek voor een authentieke uitstraling. De terrasoverkapping modern bestaat uit robuust geoptimaliseerd Douglas hout en heeft een strakke uitstraling. Met een aluminium daktrim kan de overkapping netjes worden afgewerkt. Daarnaast is een lichtstraat zeker mogelijk op dit platte dak.

Lichtstraten

Een complete lichtstraat kant-en-klaar pakket die zeer eenvoudig te monteren is? Bij Vos Kunststoffen bent u aan het juiste adres!
De geïsoleerde lichtstraten beschikken over glasplaten. De Douglas lichtstraten beschikken over polycarbonaat kanaalplaten.
Beide lichtstraten zijn bestendig tegen UV-licht en corrosie.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten