Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Daktrim

Aluminium daktrim als randafwerking

Na het leggen en verwerken van een epdm membraam wordt het tijd om een dakrand af te werken. Uit ons assortiment bieden wij u aluminium daktrimmen aan. Een andere benaming wordt vaak dakrandprofiel gebruikt. Wat is het nut van een daktrim? Met een aluminium daktrim kunt u eenvoudig uw epdm vastzetten op een opstaande rand. Tevens heeft een daktrim als doel een opstaande rand af te werken. Voor het aanzicht geeft dit een mooie afwerking. Hieronder vindt u ons assortiment van standaard daktrimmen, kraaltrimmen etc...

Wat is een daktrim?

Aluminium daktrim is een randafwerking voor boeiboord, dakgoot, opstaande rand etc... Deze dient als afwerking en afscherming, maar ook als een zichtbare design afwerking. Wordt vaak toegepast op een plat dak met epdm dakbedekking, bitumen of pvc-dakbedekking. Een aluminium daktrim is universeel in te zetten als randafwerking. Een daktrim kunt u vaak in de kleur brut aluminium vinden.

Aluminium daktrimmen

daktrim-aluminium-vos-epdm-platdak

Waarom een daktrim monteren?

Naast afwerken biedt een daktrim ook bescherming tegen weersinvloeden. Belangrijk is dat uw dakbedekking onder de daktrim geplaatst wordt. Randen zijn vaak gevoelige punten waar het met vocht mis kan gaan. Daarom raden wij aan een dakbedekking over de opstaande rand heen te werken en daarop de daktrim te plaatsen. Later kunt u aan de voorzijde de dakbedekking gelijk aan de daktrim afsnijden. Wanneer een dakbedekking onder een daktrim zit, is er bijna geen kans op lekkage. Vraag ons om advies wanneer u niet helemaal duidelijk is hoe een daktrim te bevestigen.

Daktrim kopen

In ons assortiment vindt u diverse producten van daktrim tot aan bevestigingsmaterialen om een daktrim te bevestigen. Wij bieden standaard daktrimmen in maten van 45 x 45mm en 60 x 60mm aan. Tevens vindt u naast de standaard aluminium daktrimmen, daktrim kraal aan. Wij bieden lengtes aan van standaard 2,5 meter. In de particulieren zijn deze producten vaak interessant, omdat de prijs gunstig is. Beknibbel nu niet te snel op een daktrim, want er zijn nog meerdere mogelijkheden in daktrimmen en die meteen goed afwerken.

Daktrim standaard met epdm rubber

Zo vindt u in ons assortiment daktrim standaard met epdm rubber. Deze aluminium daktrim is wat robuuster uitgevoerd en heeft een lengte van 3 meter. Door zijn rubber afsluiting en voorgeboorde gaatjes is het snel en makkelijk afwerken met een zekerheid dat de een dakrand netjes, snel en waterdicht is afgewerkt. Deze daktrimmen worden vaak door zakelijke klanten als dakdekkers, dakkapellenbouwers, hoveniers, installateurs verwerkt op diverse daken.

Waarom bij vos epdm daktrimmen bestellen?

In onze online webshop maken wij het mogelijk dat u eenvoudig daktrimmen kunt bestellen tegen een nette prijs. Wij hebben een grote voorraad epdm materialen en kunnen deze snel bij u in huis leveren. Ervaar het gemakt van online bestellen bij Vos epdm. Kwaliteits producten tegen concurrerende prijzen.

- Wij hebben al onze daktrimmen op voorraad liggen
- Wij leveren binnen 2 werkdagen
- Persoonlijk advies
- Concurrerende prijzen
- Kwaliteit

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten