Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

EPDM pakket

RedFox EPDM heeft voor de doe-het-zelver EPDM-pakketten ontwikkeld. Door ervaring zien wij dat de vraag naar EPDM-pakketten groot wordt. RedFox biedt u diverse EPDM-pakketten online aan, waaronder pakketten met contactlijm of bodemlijm. Wenst u een onderuitloop of een stadsuitloop. Daarnaast hebben wij de pakketten verder uitgebreid met isolatie. Kies eenvoudig het EPDM-pakket uit wat bij u past en bestel online. Wij leveren uit voorraad en binnen enkele werkdagen heeft u de bestelling binnen. Let op! Meet uw dak met extra lengte en breedte op om te voorkomen dat u tekort komt. Tel bij het meten van de netto dak maat 25-30cm rondom extra op i.v.m.. opstaande randen.

EPDM pakket RedFox contactlijm met onderuitloop

Sinds enkele jaren hebben we EPDM-pakketten ontwikkeld. In eerste instantie met een onderuitloop, omdat dit vaak voor een overkapping of platdak het meeste gebruikt wordt. De EPDM-pakketten zijn afgestemd, zodat u voldoende materialen heeft om een dak waterdicht maken. Heeft u afwerking nodig zoals daktrimmen dan kunt u deze op onze webshop bij bestellen. Onze pakketten hebben standaard breedtes van 3,05 mtr breed, 3,66 mtr breed, 4,58 mtr breed, 5,08 mtr breed, 6,10 mtr breed, 7,62 mtr breed, 9,15 mtr breed en 12,20 mtr breed. Bij elk pakket wordt voldoende contactlijm, een dakdoorvoer en een verwerkingspakket geleverd. Tevens wordt een montagehandleiding bijgesloten om u in stappen door de montage van het EPDM te loodsen. De EPDM-pakketten hebben wij standaard op voorraad liggen en kunnen binnen enkele werkdagen na opdracht geleverd worden.

Waar moet u op letten bij een EPDM pakket

Op onze webshop vindt u diverse EPDM pakketten. We leveren EPDM pakketten met contactlijm en/of bodemlijm. Het type lijm is afhankelijk van wat u het handigste vindt om te verwerken. Bodemlijm wordt vaak enkelzijdig aangebracht. Het voordeel is dat u genoeg tijd heeft om de EPDM goed te verwerken. Helaas, is bodemlijm enkel voor een hout ondergrond geschikt. Contactlijm kan op diverse ondergronden aangebracht worden. Wanneer u een EPDM-pakket besteld let op de afmeting dat u niet te weinig EPDM besteld. Neem bij u netto dakmaat circa 25-30cm rondom extra i.v.m. de opstaande randen en wat overlap. EPDM pakketten kunt u ook bestellen uitgebreid met isolatie. Daktrimmen dient u altijd erbij te bestellen en zitten niet in het pakket. In het pakket wordt duidelijk vermeld wat er wel in zit.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten