Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

HWA & uitloop

Dakdoorvoer of hemelwaterafvoer

Bij epdm hoort natuurlijk een hemelwaterafvoer of een lucht doorvoer. Of dat een hemelwaterafvoer of een platdakontluchting is, Vos Epdm heeft het allemaal en wij kunnen uit voorraad leveren. Zo hebben wij diverse soorten doorvoeren en afvoeren in het assortiment. Al deze doorvoeren zijn per direct te leveren. Besteld u online dan leveren wij binnen 1-2 werkdagen uw order af. Hieronder vindt u ons assortiment dakdoorvoeren, ontluchtingen en uitlopen.

Epdm dakdoorvoer kopen

Bij een epdm dak is het de bedoeling dat u het overtollige water kunt afvoeren. Erg belangrijk, omdat water wat te lang op het dak blijft staan zorgt voor alg en viezigheid. Regel een goede afvoer om het water af te voeren van een dak. Wat heeft u nodig? Een dakdoorvoer van epdm of zink, daaraan sluitend een pvc of zinken buis. Dakdoorvoeren bieden wij aan in een ronde uitvoering welke verticaal aangebracht moet worden en een dakdoorvoer met een stadsuitloop. Deze wordt door een opstaande rand geplaatst en wordt aan de buitenkant aan een paal, staander of in een muur vastgezet. Dakdoorvoeren bieden wij aan in diverse diameters. Zo kunt een dakdoorvoer 75mm, dakdoorvoer 90mm of een epdm dakdoorvoer stadsuitloop 80x60 of 100x60 bestellen.

Dakdoorvoer - stadsuitloop

dakdoorvoer-rond-stadsuitloop-epdm

Epdm platdakonluchting

Een hoogwaardige platdak ontluchting vindt u in onze online winkel van Vos Epdm. Wij bieden u 2 varianten, namelijk volledig aluminium of met een kunststof kap. Een platdak ontluchting zorgt voor aan- en afvoer van lucht. Aan de ontluchting zit een plakplaat bevestigd van aluminium. Hoe kunt u deze bevestigen? Makkelijkste oplossing is de ontluchting direct op isolatie of hout te bevestigen door middel van schroeven. Daarna kunt u de dakbedekking over de plaat plakken of bevestigen. Daarna kunt u met een zelfklevende epdm of flashing de naden dicht maken. Heeft u meer informatie nodig bel of mail ons.

Hemelwaterafvoer

Naast het monteren en verwerken van epdm met een dakdoorvoer heeft u ook hemelwaterafvoer nodig. Dit kan vaak doormiddel van pvc-hemelwaterafvoer of zink hemelwaterafvoer. Standaard hebben wij diverse materialen voorradig liggen en kunnen wij producten snel leveren. Hwa is belangrijk omdat u snel overtollig water af wilt voeren van uw platdak. Materiaal is makkelijk te monteren en aan te sluiten. Zo kunt u pvc in een lijm of manchet uitvoering krijgen. Elke doe-het-zelver kan dit eenvoudig monteren.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten