Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Isolatie

Unilin PIR Isolatie

U gaat een dak bedekken met epdm dakbedekking en u heeft isolatie nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vos epdm voert een Unilin PIR Isolatie in het assortiment. Een brandveilige isolatie voor platte daken. Deze isolatie wordt ook wel Unilin PIR Isolatie genoemd.De isolatieplaten van Unilin PIR Isolatie lenen zich uitstekend voor het thermisch isoleren van platte daken met diverse ondergronden. Zeer goed van kwaliteit en ideaal bij verlijming van epdm dakbedekking. Bestel nu online en ontvang binnen enkele werkdagen uw order in huis.

Unilin PIR Isolatie

Vos Epdm heeft een Brandveilige isolatie voor platte daken in het assortiment.Unilin PIR Isolatie voor platte daken, gemaakt in Taufoam by Recticel. De celstructuur van dit product is enorm van belang. Dankzij de unieke celstructuur van dit schuim is het geïsoleerde gebouw veilig, ook in geval van brand. Unilin PIR Isolatie behaalt een FM Approval class 1 voor verschillende daksystemen. Zowel de brandeigenschappen, als de windbelasting en mechanische karakteristieken worden getest. Een brandveilig dak is belangrijk en u kunt met dit product daar zeker van zijn. Isoleren is rendabel geworden. Betaal meer en isoleer goed op langere termijn verdient dit terug in de energiekosten.

Lichtgewicht isolatie

Unilin PIR Isolatie weegt slechts 30 kg/m³. Dit betekent een lichte isolatie op een platdak. Ideaal want een dak hoeft dus niet zwaar te zijn. Dit beperkt de draagstructuur juist niet, maar kan een voordeel zijn. Door het lichtgewichte isolatie wordt het ook makkelijker tillen en verwerken, nog een voordeel. Standaardafmetingen van isolatieplaten zijn 1200x600. Wij verkopen diktes van 30mm, 40mm en 50mm.

U wilt een beloopbaar dak?

U wilt een perfect beloopbaar dak? Unilin PIR Isolatie isolatie zorgt voor een uitstekend beloopbaar platdak. Het materiaal blijft vormvast en wordt niet ingedrukt zodra er gewicht op komt. Dit voorkomt plassen op het platdak en de levensduur van een dakbedekking wordt hierdoor niet verslechterd. Positief kunt u wel zeggen want het voorkomt ook nog eens lekkages. Unilin PIR Isolatie kunt u gebruiken bij een mechanische bewerking of onder een kunststofbekleding of epdm dakbedekking. Unilin PIR Isolatie heeft een drukweerstand van (min. 150 kPa). Probleemloos en zonder zorgen over uw dak wandelen.

Duurzaam isoleren

Kies nu voor een Unilin PIR Isolatie duurzame isolatie van hoge kwaliteit. Deze isolatie is speciaal ontwikkeld voor platte daken. Unilin PIR Isolatie betekent goed voor mens en milieu. Een materiaal wat makkelijk te leggen en te verwerken is. Elke doe-het-zelver kan een dakbekking van epdm en isolatie aanbrengen. Wie kiest voor Unilin PIR Isolatie is gegarandeerd van een gecertificeerde isolatie met een Keymark kwaliteitslabel. Een door extern erkend instituut getest product. Wie kiest voor Vos Epdm kiest voor kwaliteitsproducten.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten