Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Klantenservice

Veel gestelde vragen

U heeft vragen over onze webshop, productaanbod, betaling of iets anders? Kijk hieronder of uw vraag erbij zit. Staat uw vraag er niet bij mail of bel ons voor een antwoord.

Verkoopt u zakelijk of particulier?

Onze prijzen staan vermeld incl. btw. Particulieren kunnen bij ons kopen. Zakelijke klanten krijgen een factuur ex btw.

Kan ik een product terugsturen?

Wanneer een product niet voldoet aan uw wensen vragen wij of u eerst met ons contact op te nemen. U heeft als klant de mogelijkheid binnen 14 dagen na aankoop het product op eigen kosten te retourneren. Het materiaal moet ongeschonden en zonder stukken teruggebracht worden. Ten alle tijden is het van belang dat u ons hiervan eerst op de hoogte brengt. Zonder ons op de hoogte te brengen zullen wij retouren niet aannemen. Mocht het product beschadigd binnenkomen worden kosten op de klant verhaalt.

Normaal gesproken levert Vos Epdm binnen 1-3 dagen uit mochten de producten voorradig zijn. Voor grote pakketten houden we een levertijd aan van 3-5 dagen. Is het product niet op voorraad wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Nader overleg zal het product uitgeleverd worden.

Ja, u kunt met Ideal betalen, welke bank u maar kiest. Zie ons betalingssysteem.

U kunt producten na bestelling ook afhalen aan het magazijn te Veen. Wij zijn dagelijks geopend van 07:30-17:30 en op zaterdag van 08:00-13:00.

Na uw bestelling krijgt u van ons automatisch per mail een orderbevestiging. Is dit niet zo neem contact met ons op.

We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten