Wij gebruiken cookies. Akkoord
Grote voorraad, snel geleverd Sterk in maatwerk Gratis vakkundig advies Gratis verzending vanaf € 500,-
0416 75 02 55 Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 8:00 - 13:00 uur

Over ons

Over_ons_epdm_bestellen

Kent u ons al?

Sinds 2012 was Vos EPDM al een feit, maar opereerden we nog niet op de onlinemarkt. Kenmerkend, dat ook wij onze naam en EPDM producten bekend willen maken via de onlinewereld. Waarom zou je zeggen? Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kwaliteitsmaterialen via een webshop kunnen bestellen. Daarnaast besteld u online overal ter wereld uw dakmaterialen en kunt u het laten bezorgen wanneer u wilt. Daarnaast gaan wij u in de toekomst voorzien van duidelijke instructies en videobeelden. Vos EPDM dakbedekking wil naast het verkopen van producten ook duidelijkheid scheppen waarom u juist een kwaliteitsproduct moet kopen. Wat afgelopen jaren een prijsmarkt is geweest komen nu service en kwaliteit weer aan bod. Gelukkig maar!

Waarom nu?

Het afgelopen jaar zagen wij een duidelijk verschil bij aanvragen en bestellingen. Het ging niet altijd om de prijs, maar juist om snelheid van handelen, service, kwaliteit en advies. Daar staan wij juist om bekend bij onze klanten. Dit willen wij ook graag verder online doorvoeren, om de eindgebruiker erop te wijzen, dat bovenstaande kernpunten belangrijk zijn voor een wederzijdse en vertrouwelijke relatie.

Ervaring in epdm markt

Vos Epdm wil graag zijn ervaring delen met andere gebruikers. Zo dragen wij zorg voor een goede cursus en tevens kennismaking met Vos Epdm als 'het' product. Met onze ervaring willen wij klanten erop wijzen dat wanneer u eenmalig een epdm product koopt en zelf wil verwerken dat een juiste handeling belangrijk is.

Producten

In ons assortiment vindt u naast epdm dakbedekking, diverse producten als dak doorvoeren, aluminium daktrimmen, contactlijm etc… Al deze producten dragen zorg voor een juiste verwerking van het epdm dak. Daarnaast zijn onze producten voorzien van een CE keuring en krijgt u garantie op ons product. Let wel op bij een onjuist handelen of niet goed verwerken van een product blijft uzelf verantwoordelijk voor de schade. Zorg ervoor dat u de richtlijnen blijft volgen of bel een professional. Met onze epdm producten kunt u een platdak, carport, overkapping, tuinhuis, aanbouw, bedrijfshal 100% waterdicht maken.

Waarom kiezen voor Vos Epdm?

  • Kwaliteitsproducten met een CE-keuring
  • Epdm dakbedekking is voorzien van FR-code (brandvertragend product)
  • Alle producten ruim op voorraad
  • Gratis vakkundig advies
  • Ruim assortiment en snel geleverd
We helpen u graag! 0416 75 02 55 of info@vosepdm.nl
Sluiten